مسابقه‌ی‌ مسواک بازی کانفیدنت

شهریور ۲۷, ۱۳۹۸توسط مینا مرادی2
matne-mosabeghe-moraba-1280x1280.jpg


مسابقه‌ی‌ مسواک بازی
رقابتی جذاب بین کودکان و خانواده‌هایشان
از بیست و هفتم شهریور تا پانزدهم مهر مسابقه‌ی “مسواک بازی” با حضور بسیاری از کودکان عزیز سه تا دوازده سال و خانواده‌های محترمشان برگزار خواهد شد.
مسواک کانفیدنت جایزه‌دار با طراحی این رقابت، قصد دارد موجی از انرژی مثبت و حس دلنشین کنار هم زیستن را در فضای مجازی جاری کند.
برای شرکت در این رقابت کافی‌ست در صفحه‌ی اینستاگرام خود ویدیویی شاد و جذاب با حضور کودک، (به همراه پدر و مادر و یا سایر اعضای خانواده) منتشر کنید که در آن فرزندتان در حال مسواک بازی باشد. ضمنا اینستاگرام کانفیدنت (confident.ir) را فالو کنید.
نگران دیده نشدن ویدیوی خود نباشید. حتما در انتهای متن پست هشتگ #مسواک_بازی و #کانفیدنت و #مسواک را قرار دهید، هیئت داوران و علاقمندان ویدیوهای شما را رصد می‌کنند. می‌توانید در نرم افزار WhatsApp ویدیوهای خود را به شماره‌ ۰۹۳۰۴۲۰۴۸۴۹ ارسال کنید تا در فضای مجازی منتشر شود.
پانزدهم مهر روز پایانی رقابت است و بعد از آن داوری آثار شروع خواهد شد و در روز ۱۶ مهر که مصادف است با روز جهانی کودک، به هفت کودک برتر و خانواده‌ی آنها توسط خانواده‌ی کانفیدنت جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.
خلاقیت در ساخت کلیپ، جذاب و مفرح بودن آن با استفاده از موسیقی و شعر، ملاک‌های اصلی داوری هیئت داوران است و تعداد لایک و کامنتی که پست شما دریافت می‌کند نیز معیار جایزه‌ی مردمی “مسواک بازی” کانفیدنت می باشد.

مینا مرادی


۲ نظر

  • نفس

    مهر ۲۹, ۱۳۹۹ at ۴:۵۹ ب.ظ

    عالیه

    Reply

نظر بگذارید

Your email address will not be published. Required fields are marked *


راه‌های ارتباطی

استان البرز، کمالشهر، شهرک صنعتی بهارستان، خیابان گلستان ۲
98-26-34760974+

www.confident.ir

info@confident.ir
نقشه

موقعیت شرکت کانفیدنت





متصل شوید

جامعه مجازی

مارا در جوامع مجازی دنبال کنید